Avui: 09:00-13:30 h , 16:30-20:00 h 972477388 663504332 663504332

Història

EL NOSTRE EQUIP AL SERVEI DE LA SEVA SALUT.

Farmàcia Anna Rosa Camps Soler és un espai de salut on el podem assessorar de manera professional.

La Farmàcia Camps és un espai de salut en què un equip de professionals sanitaris treballem diàriament per a la millora de la salut dels nostres clients-pacients amb serietat i professionalitat.  Per a nosaltres, la seva salut és el més important.

El nostre equip li ofereix tota una sèrie de serveis per ajudar-lo a gaudir d’una bona salut. A part de la dispensació de medicaments, a la Farmàcia Camps hi trobarà un ampli ventall de productes de dermofarmàcia, homeopatia i medicina natural, dietètica i fitoteràpia, ortopèdia bàsica i veterinària, a més d’una secció infantil. A la web hi publiquem promocions de productes destacats segons la temporada. Al mateix temps, si li resulta més còmode, ens pot fer els seus encàrrecs en línia.

Però el més important és que li oferim una atenció personalitzada per intentar resoldre els problemes que li puguin sorgir en fer ús dels medicaments (atenció farmacèutica, SPD-sistemes personalitzats de dosificació i farmacovigilància). Al mateix temps, pot fer-se un autocontrol analític a qualsevol moment del dia.

A la nostra web pretenem que trobi resposta als dubtes de salut que se li puguin plantejar. Hi podrà consultar els consells de salut que periòdicament elaborarem per tenir-lo informat. Li agrairem que ens faci saber punts d’interès que puguin ser del seu grat per tal de fer els temes com més interessants millor.

Si tot i això no troba la informació que busca en aquest apartat de consells generals, també estem oberts a les consultes que ens vulgui fer en línia. Intentarem donar-li com més aviat millor una resposta clara adaptada a les seves necessitats.

En el nostre apartat d’activitats, en què el convidem a participar, detallem aspectes més lúdics de la nostra tasca sanitària: xerrades, sorteigs i accions diverses que donen una visió menys seriosa del nostre dia a dia.