Avui obert: 09:00-13:30, 16:30-20:00
Demà obert: 09:00-13:30, 16:30-20:00

Cribratge Test d'Antígens Ràpid (TAR)

Programa Test d’Antígens Ràpid (TAR). Cribratge a les farmàcies

Aquest servei està adreçat a la població general, a partir dels 6 anys, sol·licitant del test d’antigen a la farmàcia.

Documentació necessària que cal portar per a fer el TAR
TSI (Targeta Sanitària Individual) o DNI, NIE o passaport.
Declaració Responsable d’accés a l’auto TAR, en el cas del test voluntari supervisat pel farmacèutic (document proporcionat per la farmacia)


Condicions per accedir a la prova
No podem realitzar la prova a aquella persona amb símptomes compatibles amb la COVID-19, en aquest cas, s’ha de derivar al CAP.
No podem realitzar-se el TAR als contactes estrets. S’han de confinar 10 dies, excepte els vacunats amb pauta completa i els que han passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos.

Realització del test

A partir de l'1 d'octubre, el metge podrà prescriure el test d'antígen per recepta electrònica, en aquells alumnes o personal docent, que consideri necessari. En aquests casos caldrà signar la política de privacitat en l'enllaç següent:

https://www.cofgi.org/attached/download/7050/71afb6d96bbed3315d14810f31359343

Per altra banda, a la farmàcia sempre es pot realitzat el test TAR de manera voluntaria i supervisada pel farmacèutic. L’usuari es realitza la prova a la farmàcia supervisat pel farmacèutic. Els menors de 16 anys han de venir acompanyats de pare, mare, tutor/a.  El document que cal signar en aquest cas, "Declaració Responsable d'Accés a l'Auto Test Antigènic Ràpid o TAR", serà proporcionat per la farmàcia, com ja em dit anteriorment. 

Per tal de poder organitzar la realització del test, us agrairem sol·liciteu cita previa, a través del calendari adjunt. En cas de no poder acollir-vos a l'horari proposat, poseu-vos en contacte amb nosaltres i mirarem de cobrir les vostres necessitats ( tel. 972477388 o per whatsapp  663504332).

Quan i com tindré accés als resultats?

Els resultats dels TAR s’obtenen en 15 minuts aproximadament i serà el propi farmacèutic qui et comunicarà el resultat. A banda, s’inclouran al sistema d’informació corresponent (plataforma TARCAT) del Departament de Salut. Podràs consultar el resultat del teu test a La Meva Salut, on hi apareixerà el document acreditatiu amb la informació clínica del TAR. 

Sobre el Programa TAR

És una proposta conjunta del Departament de Salut, el Departament de Drets Socials i el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya (CCFC) per ampliar la identificació de nous casos i tallar les cadenes de transmissió en aquest àmbit.

Demanar cita

Gratuït