Hoy: 09:00-13:30 h , 16:30-20:00 h 972477388 663504332 663504332

13 de juny - DIA EUROPEU DE LA PREVENCIÓ DE CÀNCER DE PELL

Arribada la temporada estival, el sol ens aporta sensació de benestar. Però cal que prenguem les mesures adients per evitar danys posteriors a la nostra pell. Informem-nos abans de les exposicions perllongades al sol!!!

Aquesta jornada va encaminada a concienciar-nos de la importància d’uns bons hàbits, pel que fa a l’exposició solar. Cal recordar que la nostra pell te memòria de les successives vegades que l’hem sotmès a un sol excessiu. L’associació de l’aparició dels diferents tipus de càncer cutani amb l’exposició a la radiació solar ens fa pensar en que una fotoprotecció adequada protegeix del dany d’aquesta radiació.

Cal evitar, doncs, l’exposició directa al sol durant períodes llargs, especialment de 10:00 am a 4:00 pm, que és quan és més intensa. A més, recordem que, el que hi hagi núvols no exclou la irradiació, ja que la radiació els pot atravesar igualment i reflexar-se en l’aigua, la sorra i la neu.

L’índex de llum ultraviolada medeix la intensitat de la radiació en una àrea determinada. Com més alt és l’índex, tant més alt és el risc de cremada solar i de dany a la pell.

Per a més informació podeu consultar el nostre consell de salut de protecció solar i de radiació solar, en la nostra web.