Política de privacitat

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta plana web i el domini farmaciacamps.cat pertanyen a Anna Rosa Camps Soler, amb domicili a c. Estació, 37, de Riudellots de la Selva (17457). El CIF de Anna Rosa Camps Soler és 40300384Z

 

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La totalitat del contingut d’aquesta plana web, tant els logotips, els textos, les fotografies, els dissenys, les referències de productes o altres elements, així com l’estructura de la plana web, el disseny, les combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de Anna Rosa Camps Soler o de terceres persones amb qui Anna Rosa Camps Soler ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la plana web. Anna Rosa Camps Soler difon tota aquesta informació per mitjà de la seva plana web amb la finalitat de fer publicitat dels seus productes i activitats. Anna Rosa Camps Soler adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de Anna Rosa Camps Soler

 

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

L’usuari d’aquesta plana web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. Anna Rosa Camps Soler no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten a farmaciacamps.cat tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen al titular de la plana web fins a la confirmació de l’acceptació d’un contracte. Anna Rosa Camps Soler no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquesta plana web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

 

Anna Rosa Camps Soler declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació de qualsevol tipus continguda en altres planes web a les quals s’hi pugui accedir per mitjà d’enllaços des d’aquesta plana web. La funció dels enllaços introduïts a la plana web és la d'informar sobre l'existència d'altres fonts d'informació sobre el tema tractat a la plana d'origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l'usuari a visitar les planes web de destí. Anna Rosa Camps Soler no és responsable del resultat obtingut a través d'aquests enllaços que no són controlats ni verificats per Anna Rosa Camps Soler.

 

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal Anna Rosa Camps Soler informa que les dades personals recollides des d’aquesta plana web no seran enregistrades a cap fitxer ni seran objecte de cap classe de tractament, sinó que seran utilitzades únicament per atendre les sol·licituds d’informació de les persones que s’adrecin a Anna Rosa Camps Soler per aquest mitjà. Únicament s’incorporaran als fitxers de Anna Rosa Camps Soler amb el consentiment previ dels interessats i en cap cas seran cedides a tercers sense aquest consentiment previ.

 

AUTORITZACIÓ PER A ENLLAÇAR AMB FARMACIACAMPS.CAT

Queda autoritzada la creació d'enllaços cap a qualsevol apartat d'aquesta pàgina web sempre que quedi visible, a la barra d'adreces de l'explorador, l'adreça real a la qual s'accedeix. L'enllaç podrà crear-se utilitzant l'adreça, el nom de l'empresa i/o altres paraules clau.

 

AVÍS LEGAL REFERENT AL SERVEI DE WHATSAPP

Encàrrecs i Consultes en línia

Aquest servei està destinat exclusivament per oferir informació sol·licitada, fer encàrrecs i consultes en horari d’obertura de la farmàcia. Recomanem no enviar informació confidencial a través d’aquest mitjà. Les dades facilitades no s’utilitzaran per cap altra finalitat, ni per enviar informació adicional i/o comercial. No s’acceptaran trucades o notes de veu ni missatges de text. Tampoc es respondrà a consultes que no estiguin relacionades amb aquest servei. Quan l’encàrrec sigui d’un medicaments que requereixi recepta mèdica, serà necessarri portar-la en el moment de la recollida. Al fer una comanda per whatsapp el client està d’acord amb aquestes condicions i permet el tractament de les seves dades.

Les dades que es facilitin formaran part d’un fitxer del que és titular la Farmàcia per tractar-les amb la finalitat que s’ha indicat i en qualsevol moment podrá exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la dirección següent: Farmàcia Anna Rosa Camps Soler, C/ Estació, 37, 17457 Riudellots de la Selva (Girona). En cas de dubte pot contactar amb la Farmàcia a través del telèfon 972 47 73 88.