Avui: 09:00-13:30 h , 16:30-20:00 h 972477388 663504332 663504332
Temps de lectura 1 min.

El ioga és una antiga disciplina provinent de l’Índia que engloba i connecta el cos i la ment. Per aconseguir-ho se serveix de diferents postures i exercicis anomenats ‘asanes’ i del control de la respiració.

BENEFICIS DEL IOGA

Agilitat física
No només millorem la nostra flexibilitat i la força, sinó que equilibrem la ment i les emocions.

Alleujament de tensions i contractures
Expulsem la tensió que se’ns acumula al cos i l’alliberem de càrregues innecessàries.

Enfortiment del sistema immune
Les diverses postures de ioga provoquen un efecte massatge a l’interior del nostre cos, que complementant amb les tècniques de respiració, ajuda a fer que l’estrès marxi i el nostre sistema immune s’enforteixi.  

Augment de l’energia
L’estirament del cos distenent la ment ens recarrega les piles després d’un dia dur o ens omple de vitalitat per començar-lo.

ioga i salut

TIPUS DE IOGA

Hi ha diferents tipus de ioga adequats per a cada persona. Despenent del ritme i la dificultat que es busqui, serà adequat un o l’ altre.

Hatha ioga
És el ioga de postures, un dels més coneguts. Exercita el cos físic per fer més fàcil la meditació, lligant el moviment amb la respiració.

Anusara ioga
Està basat en alguns principis del tantra. Es basa en l’alineació del cos. Es poden utilitzar elements com ara la paret o bandes.

Kundalini ioga
El seu objectiu és despertar l’energia que es troba a la base de la columna vertebral. Involucra molts cops cants i mantres.

Bikram ioga
És un estil bastant nou creat el 1972. Consisteix a practicar una seqüència de 26 postures provinents del Hatha ioga amb exercicis de Pranayama.

Ashtanga ioga
Deriva del Hatha ioga compassant els moviments amb la respiració. El seu ritme és molt més elevat. Es requereix una forma física exigent.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris