Avui tancat 972 47 73 88 663504332 663504332
Temps de lectura 1 min.

* De què parlem?

Arribada la temporada d’estiu, és molt important que pensem a preparar una petita farmaciola  per poder endur-nos-la de viatge. El seu contingut variarà en funció de les necessitats de cada persona i del lloc on anem de vacances. No és el mateix un viatge d’aventura que un de negocis. També cal que tinguem en compte la durada del viatge i l’estació de l’any. Tot i això, hi ha alguns elements comuns en totes les farmacioles de viatge. 

* Com ha de ser la nostra petita farmaciola?

1. No ha de ser gaire gran per tal que ens la puguem endur a sobre allà on anem.

2. L’hem de guardar en condicions adequades d’humitat i temperatura.

3. Hem de conèixer els medicaments que hi portem, que hem de guardar juntament amb el prospecte i hi ha de constar la data de caducitat.

4. L’hem de desar fora de l’abast dels nens.

* Què hi posarem?

Com a productes bàsics de la petita farmaciola podem destacar:

Analgèsics i antiinflamatoris, antihistamínics, descongestionants nasals, gotes oculars, pomada per a picades de mosquits, antisèptic per a ferides, tovalloletes humides amb alcohol, material de cura (gases, benes, esparadrap...), termòmetre, tisores.

I com a productes més específics, que podem variar en funció del tipus de viatge i les necessitats personals:

Antidiarreics, laxants, antiàcids, protector solar, gel hidroalcohòlic antisèptic, repel·lent d’insectes, xeringues i agulles estèrils, sistema potabilitzador d’aigua, medicació habitual.

* RECORDEM QUE…

>> Quan ens plantegem anar de viatge hem de pensar a preparar una petita farmaciola per als possibles imprevistos que ens puguem trobar.

 >> Els productes que hi posarem han de ser adequats al lloc on anem, al tipus de viatge i a les necessitats de cadascú.

>> Recordem que hi hem d’incloure la medicació crònica que prenguem habitualment per tots els dies del viatge, ja que pot ser que al lloc on anem no hi trobem els mateixos productes.

>> Abans de sortir, és necessari buscar informació actualitzada de les condicions sanitàries de la zona que visitarem, les vacunacions recomanades i la possible profilaxi.

>> En situacions especials, com ara pacients diabètics, persones que pateixen malalties cardiovasculars, embarassades o nens, cal prendre les mesures més adequades a cada cas per tal d’evitar complicacions.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris